TEAM

 
Het managementteam bestaat uit twee partners die de organisatie aansturen en eindverantwoordelijk zijn voor alle projecten die onder de naam ‘Dok architecten’ gerealiseerd worden.
Herman Zeinstra en Liesbeth van der Pol zijn de ontwerpende partners, ieder met een eigen en herkenbaar handschrift. Naast de partners neemt projectarchitect Patrick Cannon zitting in het MT. Gezamenlijk bewaakt het MT de overall planning, de kwaliteit en de acquisitie.
Ons bureau is een atelier dat opgebouwd is rond projectteams.
Die functioneren als organisatorische eenheden binnen het bedrijf. De teams bestaan uit architecten, bouwtechnici, projectleiders, tekenaars en stagiaires.
Aan het hoofd van elk team staat een senior projectarchitect met een brede kennis en ervaring, die een project van begin tot eind begeleidt.

Naast de projectteams zijn er verschillende medewerkers met een specifieke functie; secretariaat, financiële administratie, personeelszaken, catering, grafische vormgeving, maquettebouw en public relations. Zij werken samen met de projectteams om, al dan niet projectgerelateerd, de organisatie te faciliteren en te profileren.

  •  Posted by DokMT at 13:39