De bouw van Leidsche Rijn Centrum is al in volle gang. De situatie middenin toont onze bouwblokken in de verschillende fases. Vlak voor de jaarwisseling is door onze opdrachtgever LRCbv de bouwaanvraag voor de tweede fase van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht ingediend.

Samen met een aantal gerenommeerde architectenbureaus ontwerpt Dok architecten dit levendig stadshart met een kwalitatief hoogwaardig woon- en winkelaanbod, uiteenlopende horeca, culturele voorzieningen, sfeervolle architectuur en een optimale bereikbaarheid.

Dok architecten ontwerpt ook in fase twee meerdere gebouwen. Het gebouw langs de Londonstraat loopt op vanaf het Brusselplein en markeert het begin van de arcade aan de Parijsboulevard.  Een aantal kleinere panden geven een intiemere sfeer aan het Brusselplein. Naar verwachting is Leidsche Rijn Centrum eind 2017 gereed.

Van Schets naar BIM naar Bouw

Meer informatie:

http://www.leidscherijncentrum.nl

https://www.facebook.com/leidscherijncentrum

 

Sorry, the comment form is closed at this time.