Met veel plezier werkt Dok aan een ingrijpende renovatie van winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. In opdracht van Wereldhave wordt hiermee een grote kwaliteitsimpuls aan het winkelcentrum gegeven. Het doel van de renovatie is om Koningshoek aan te passen aan de wensen van de consument van nu.

Van Mierlo Bouwgroep heeft met grote inzet en enthousiasme op een zeer efficiënte manier gewerkt. Door overdag op een werkbrug te werken en in de nachten nieuwe puien te plaatsen, ondervonden zowel winkeliers als winkelend publiek nagenoeg geen overlast.

Het hoge plafond geeft een lichte en ruimtelijke beleving. Met de nieuwste LED-technologie kan Koningshoek in zowel Kerst-, lente- als avondsfeer worden gebracht.
De bestaande natuurstenen vloer heeft een opknapbeurt gehad, waardoor er weer een prachtige vloer tevoorschijn is gekomen.
De puien van bijna 3,5 meter hoog, met afwisselend massief houten kaders en volledig transparante glaspuien, geven iedere winkel zijn eigen identiteit.

En dit is nog maar het begin!
Wij kijken uit naar de volgende fases, in samenwerking met Wereldhave, de gemeente Maassluis, van Mierlo Bouwgroep, de winkeliers en alle overige projectbetrokkenen.

Sorry, the comment form is closed at this time.