Prijs! De Nijmeegse Architectuurprijs 2013 voor de Castellatoren van Dok architecten; Ludo Grooteman.                                                                                                         Trots! In 2003 is de Castellatoren als prijsvraag gewonnen door Liesbeth van der Pol en Monica Ketting. Ludo Grooteman heeft de toren in 2008 voor bezuiniging opnieuw ontworpen en samen met Pieter Lievense uitgewerkt. Het prachtige resultaat daarvan is nu bekroond. Gefeliciteerd! Allen die eraan mee hebben gewerkt: opdrachtgever Talis Nijmegen en aannemer Berghege in het bijzonder.Geniet! Het project Castellatoren met een ondergrondse parkeerkelder, kantoren in een drielaagse plint en sociale huurwoningen daarboven, is met liefde gemaakt voor de  bewoners en hun omgeving.

Sorry, the comment form is closed at this time.