Bouwen blijft een fascinerende activiteit waarbij we graag nog de bouwplaatsen bezoeken. Het is heerlijk om je kennis en kunde te delen met professionals die ook met passie hun vak uitoefenen. Patrick Cannon en Pieter Lievense komen als projectleider regelmatig op de bouw en nemen vaak wat foto’s om die te delen…

In Nijmegen zijn we bezig met de Castellatoren naast het Dobbelmanterrein. De glazen gevel vordert snel en de rest van de afbouw volgt dit tempo.

In Amsterdam, op de Hoogte Kadijk zijn we begonnen met het bouwen van een penthouse, een opbouw op een bestaand pand. Dit plan heeft meerdere malen op het punt heeft gestaan om gerealiseerd te worden, maar nu eindelijk echt tot uitvoering komt. Door een prefab systeem staat het er opeens ook erg snel.

Rondom een privé-villa in Nederland is nog steeds volop activiteit. Achter een gigantisch karkas van steigerpijpen ontstaan de meest interessante tongewelven, kruisgewelven, bijzonder metselwerk, zichtbeton, stalen ornamenten en houten spanten. Mooi ambachtelijk werk waar bouwkunde, bouwkunst wordt.

Zie hier de CREDITS van deze projecten…

Sorry, the comment form is closed at this time.