Met ons project R32 Scheepvaartmuseum zijn wij genomineerd voor de Gulden Feniks 2012, een prestigieuze prijs die het Nationaal Renovatie Platform ieder jaar uitlooft voor de beste renovatie- en transformatieprojecten van Nederland.
De jury onder leiding van voorzitter Karin Laglas heeft zich gebogen over de ruim tachtig inzendingen en in totaal 10 projecten geselecteerd: 4 projecten in de Categorie Renovatie, 3  in de Categorie Transformatie en 3 Gebiedstransformaties.
De feestelijke prijsuitreiking van de Gulden Feniks 2012 vindt plaats op woensdag 6 juni 2012 op de PROVADA in de Amsterdam RAI. Kijk op de website van de Gulden Feniks voor een overzicht van de genomineerde projecten
 
U ontvangt binnenkort meer informatie van ons over de prijsuitreiking tijdens PROVADA.
Houdt ondertussen www.guldenfeniks.nl goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Sorry, the comment form is closed at this time.